Spread the love

We hebben onlangs geschreven over de top 3 luxe voertuigen van 2019. Luxe voertuigen zijn mooi, maar ze zijn niet de veiligste voertuigen op de weg. Onze nieuwste lijst bevat 10 van de veiligste voertuigen op de weg. De lijst bevat de winnaars uit de test van 3 meest veilige auto’s. Als je een auto wil gaan leasen in 2019, wil je natuurlijk wel de veiligste auto uitkiezen, zeker als je een gezin hebt. Het prettige is dat de meeste veilige auto’s ook nog eens in de categorie van goedkoopste private lease vallen.

Hyundai Accent Is Een Populaire Lease Auto Voor Jongeren

Voor een auto op instapniveau bevat The Hyundai Accent nu een reeks hoogwaardige functies voor de minicar-klasse. Een gloednieuw 7.0 inch touchscreen infotainmentsysteem met Apple- en Android-functionaliteit is beschikbaar, samen met de nieuwste automatische brekende technologie.

  • Geautomatiseerde noodstop- en vooruitbotswaarschuwing zijn optionele functies voor bestuurderassistentie die niet worden aangeboden bij veel van de rivalen van Accent. Tot de belangrijkste veiligheidskenmerken behoren waarschuwing voor vooruitrijden en beschikbare geautomatiseerde noodremmen

Honda Insight Touring Is Een Super Veilige Lease Auto

De nieuwe Insight Touring maakt zijn groene kaart niet langer zijn belangrijkste kenmerk. Deze Honda is meer het Civic-model, maar met een boost in mijlen per gallon-efficiëntie. Deze bescheiden comfortabele rit heeft de harten van velen in zijn klasse gewonnen. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook het veiligste.

De Insight heeft Top Safety Pick gewonnen door de IIHS vanwege zijn indrukwekkende rijbewijsassistentiepakket en vele andere functies. Ze hebben een innovatieve veiligheidsfunctie geïmplementeerd die camera’s aan beide zijden van de auto plaatst. Als je knipperlicht geactiveerd is, verschijnt er een videoscherm op je dashboard met de blinde vlekken. Met dit duidelijke zicht op de hele zijkant van uw auto wordt het risico op het veroorzaken van een ongeluk sterk verminderd.

Honda Ridgeline Is Een Goede Lease Auto Voor Gezinnen

Honda heeft het opnieuw gedaan. Ze wisten innovatie en veiligheid in te pakken in een betrouwbaar, goedkoop voertuig. Met de Ridgeline proef je enkele van de beste functies van verschillende klassen. Een ruime cabine zorgt voor ontspannende en comfortabele ritten terwijl u toch de mogelijkheid heeft om voldoende opbergruimte in het bed te trekken. Dit alles met een krachtige V-6-motor maakt de Ridgeline drie jaar op rij tot de beste in zijn klasse.

De Ridgeline verdiende een vijf-sterren crashtest van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) en is de enige pick-up die het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) een Top Safety Pick voor 2018 noemde. Hoewel er een groot aantal chauffeurs zijn hulpapparatuur, het probleem is dat alleen de beste RTL-E en Black Edition deze geavanceerde assistenten bieden. Een back-upcamera met meerdere hoeken is standaard op alle Ridgeline-modellen en heeft drie selecteerbare weergavemodi.

Audi Q8, Een Topper In Het Lease Segment

De Audi Q8 is een fantastische toevoeging aan het golven in de Audi-wereld. Het is goedkoper dan de A8 sedan en biedt veel meer ruimte en comfort voor een groot gezin.

  • Voeg daaraan toe dat het de veiligste grote SUV is die er op dit moment is en je hebt een geweldig voertuig. Er is geen reden om deze schoonheid over het hoofd te zien, die zowel veilig als luxueus is en tegen een redelijke prijs wordt geleverd.
  • Welke lease auto is het meest geschikt voor mij is een vraag die ons veel gesteld wordt, dit is echter een zeer persoonlijke vraag die alleen jij kan beantwoorden. Bekijk het onderstaande filmpje om meer te weten te komen over prive leasen.