Spread the love

Bij het zoeken naar de juiste creditcard, helpt het om de individuele creditcardaanbieders of creditcardsystemen van dichterbij te bekijken en hun belangrijkste functies te kennen. Als het gaat om creditcardvergelijking, zult u drie belangrijke creditcardaanbieders tegenkomen: VISA, MasterCard en American Express.

Alleen als u hiervan op de hoogte bent en deze functie afstemt op uw behoeften, is een objectieve creditcardvergelijking mogelijk. Creditcard vergelijken 2019 is essentieel om het best passende aanbod te ontvangen voor jouw persoonlijke situatie. Op deze website vind je alle grootste creditcard aanbieders waaronder ook de ANWB creditcards welke door mensen is geliefd.

Hoe Kan Ik De Juiste Creditcard Vinden?

Een directe aanbeveling over welke creditcard het beste bij u past – Visa, MasterCard of American Express – kan niet worden beantwoord met een vast tarief. Een criterium voor het vergelijken van creditcards is het type heffing dat hierboven is beschreven. Bovendien moet rekening worden gehouden met de kosten, vergoedingen en extra diensten die aan de creditcard zijn gekoppeld en met hoeveel acceptatiepunten de creditcard kan worden gebruikt.

welke creditcard kiezen

De Visa- En MasterCard Zijn Bekende Creditcards

Visa en MasterCard zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland. Als particulier kunt u alleen een Visa of MasterCard verkrijgen via een bank of directe provider. Een directe aanvraag voor de creditcard bij de creditcardmaatschappij is niet mogelijk.

  • Visa en MasterCard bieden alleen alle infrastructuur die nodig is om met een creditcard te betalen. Aan de andere kant wordt het geld aan u ter beschikking gesteld door de bank waar u de creditcard heeft aangevraagd. Dit stelt ook vergoedingen, kosten en aanvullende diensten voor de creditcard in.

anwb creditcard of mastercard kiezen

  • De facturering voor Visa en MasterCard wordt bepaald door het kaarttype “Charge”, door wijze van aan het einde van de maand worden de geboekte verkopen door u verrekend. Een paar banken trekken de verkopen echter binnen een paar dagen af ​​van hun betaalrekening . Het type facturering dat voor de creditcard wordt gebruikt, wordt altijd weergegeven in de creditcardvergelijking.

De American Express Creditcard

In tegenstelling tot Visa en MasterCard kunt u American Express, ook bekend als Amex, rechtstreeks aanvragen bij de creditcardmaatschappij, de zogenaamde uitgever. Hierover vindt dan de schikking plaats. Dus er is geen bank gewisseld tussen. Alle tarieven en services worden vastgesteld door American Express.